Lyngby Boldklub tabte lørdag 0-2 på hjemmebane mod FC Fredericia. Holdet har endnu ikke vundet en kamp i foråret og er tæt på at smide chancen for at rykke op helt væk.

Fem nederlag og tre uafgjorte kampe er status for Lyngby i et forfærdeligt forår, som med lørdagens nederlag til FC Fredericia bare ser ud til at fortsætte og fortsætte.

Holdet har seks point op AGF på andenpladsen, og århusianerne har en kamp i hånden. Endnu værre ser det ud, hvis man kaster et blik på stillingen, før foråret gik i gang. Her lå Lyngby på førstepladsen med seks point ned til AGF på tredjepladsen.

I første halvleg var kampen længe på vippen, men i dommerens tillægstid gav Fredericias Hjalte Bo Nørregaard et hug til Lyngby ved at score lige inden pausefløjt.

Lyngby formåede ikke at komme tilbage i kampen i anden halvleg. I stedet var det Jesper Christiansen, der efter 78 minutter udbyggede scoringen til 2-0. Sejren betød, at Fredericia holder liv i håbet om at overleve i 1. division. Østjyderne er stadig under nedrykningsstregen, men kun et point efter AB, som søndag møder Roskilde.

Søndag kan AGF rykke hele ni point væk fra Lyngby, hvis man vinder på udebane mod Vejle.

Topholdet Viborg sikrede sig det ene point, da man spillede 0-0 ude mod Horsens, og har nu syv point ned til AGF inden søndagens kampe.

Vendsyssel er efter en sikker 3-0 sejr ude over bundholdet Brønshøj kun et point efter Lyngby på fjerdepladsen.