KØB PLUS!

Hvad laver Cruise til Manchester-brag?

Megastjernen er blandt tilskuerne til kampen mellem Manchester-klubberne City og United

De engelske medier fik lidt ekstra at tage sig til, da de før kampen opdagede, at Etihad Stadium havde fået besøg af filmstjernen Tom Cruise til opgøret mellem Manchester City og Manchester United.

Rundt omkring på nettet gjorde folk sig hurtigt morsomme over, at han nok var kommet for at tjekke skuespilkvaliteterne hos Uniteds Ashley Young, der i optakten til kampen af Roberto Mancini er blevet beskyldt for at filme igen og igen, men forklaringen var mere simpel.

Sammen med kollegaen Robert Duvall er han i England for at promovere en fælles film, og de benyttede så lejligheden til at slå et smut forbi derbyet.

- Det er min første kamp i England, og jeg har fulgt med siden 80'erne, så jeg er bare glad for at være her, sagde Cruise til Sky Sports, der også spurgte ind til hans gode venskab med David Beckham:

- Han ville ønske, han var her. Han er i LA. Han er misundelig over, at jeg er her, fortalte Tom Cruise.

Iklædt solbriller og godt humør stod han før kampstart ved sidelinjen, og enkelte fans fik også taget billeder sammen med superstjernen.

SE BILLEDERNE AF CRUISE I MANCHESTER HER

Tom Cruise er gennem årene flere gange blevet spottet i forbindelse med europæiske fodboldkampe, men oftest har det været David Beckhams kampe for LA Galaxy, der har været foretrukket. Da Tom Cruise stadig var sammen med Katie Holmes sås de ofte privat med Becks og dennes hustru Victoria.

Læs også: