KØB PLUS!

Huntelaar afviste engelske klubber

Klaas-Jan Huntelaar foretrak at blive i Schalke fremfor et ophold i Premier League.

Klaas-Jan Huntelaar afslører, at han afviste flere henvendelser fra England, før han indgik en kontraktforlængelse med Schalke 04.

Den hollandske landsholdsspiller, der har scoret 11 gange hidtil i denne sæson, var på rygtebasis sat i forbindelse med klubber som Arsenal og Liverpool.

Begge Premier League-klubber skulle således have været yderst opsat på at hente angriberen til England, men Huntelaar afviste ved den lejlighed at drøfte en mulig transfer. I stedet skrev han under på en toårig kontraktforlængelse med Schalke.

- En række klubber fra England spurgte til mig,. Men jeg gik aldrig ind i kontraktforhandlinger med nogen af disse hold, siger Huntelaar til Die Welt.

- Jeg spurgte mig selv, om jeg ønskede at flytte til England. Premier League er den eneste topliga i Europa, hvor jeg ikke har spillet endnu.

- Det vigtigste for mig er dog, at min familie har det godt. Og vi har alt hvad vi behøver her i Schalke.

Huntelaar, der tilbragte tre år hos Ajax, før han drog til Real Madrid i 2009, siger, at han ude i fremtiden meget vel kunne finde på at vende tilbage til Amsterdam i stedet for at spille i England.

- Min drøm klub har altid været Ajax, tilføjer han.

- Jeg kan vende tilbage dertil mod slutningen af min karriere, før jeg går på pension. Jeg er dog fuldstændig fokuseret på Schalke nu, lyder det fra Huntelaar.

tipsbladet.dk 

Læs også: