KØB PLUS!

Hudløs ærlig Wenger roser Swansea

Arsenal-manager Arsène Wenger leverede det totale knæfald over for Laudrup & co. efter Swanseas 2-0 sejr i London.

Uafgjort søndag mod Liverpool. Sejr over West Bromwich onsdag. Og yderligere tre point lørdag. Endda ude mod Arsenal. Hvilken utrolig uge for Michael Laudrup & co.

Den danske manager i Swansea, Michael laudrup, var helt oppe og svæve på en euforisk sky efter den imponerende 2-0 sejr over Arsenal, der blev sikret på to sene kontramål af lavpris-spanieren Michu, som Laudrup købte til Swanseas trup før sæsonen for snoldede to mio. pund i Rayo Vallecano.

- Syv point efter tre fantastiske kampe - mod Liverpool og sæsonens store overraskelse indtil nu, West Bromwich. Og nu på udebane mod Arsenal. Det er en fantastisk uge for os, sagde en jublende lykkelig Michael Laudrup, der ikke havde svært ved at sætte sit mandskab op til forestillingen på Emirates Stadium i London med over 60.000 på lægterne.

- Jeg har hele tiden vidst, vi ville spille godt mod de store hold. Det er bare så let at motivere dig selv til de kampe, sagde Michael Laudrup.

Og danskeren blev ikke modsagt af Arsenals manager Arsene Wenger, der leverede en fra hans side usædvanlig anerkendelse af modstanderens præstation.

- Vi var ikke gode, og Swansea fortjente at vinde. Det er meget frustrerende at sige. Men det er sandheden, sagde en hudløs ærlig Arsene Wenger efter kampen.

En sjælden utvetydig indrømmelse af egne mangler fra franskmanden i nederlagets stund. Og det stoppede ikke her.

- Vi så meget slidte ud efter to udekampe i Champions League. Men hvor det virkelig gik galt, var tre minutter før tid ved 0-0. Hvis du ikke kan vinde, må du ikke tabe, sagde Wenger.

Han følte, at Arsenal forsøgte at sætte sig på kampen. Men skarpheden manglede.

- Vi skabte ikke nok chancer. Det vil vi arbejde på. Men vores fans kan ikke være tilfredse, når vi ikke vinder kampene, og heller ikke med hvad vi producerer i dag, erkendte Wenger.

Læs også: