Holland fik en tiltrængt fodboldopmuntring tirsdag aften, da det blev til en flot 2-0-sejr over de spanske eks-verdensmestre hjemme på Amsterdam Arena. Dermed fik hollænderne oprejsning i forhold til den pauvre EM-kvalifikationskampagne, de for tiden har gang i.

Holland har tabt til både Island og Tjekkiet, og senest blev det blot til 1-1 hjemme mod Tyrkiet, hvilket betyder, at det langt fra er usandsynligt, at hollænderne ikke er med, når det går løs ved EM i Frankrig i somemren 2016.

Og det ville være synd. For der er masser af talent på det hollandske hold - det blev bevist i sejren over Spanien. Her gjorde den unge Lazio-forsvarer Stefan de Vrij det til 1-0 efter 13 minutter. Og allerede tre minutter senere fordoblede Ajax-talentet Davy Klaassen det hollandske føring.

Spanierne pressede godt på i anden halvleg, men det lykkedes aldrig for gæsterne at passere Kenneth Vermeer i det hollandske mål.

I Torino mødtes England og Italien i endnu et venskabsbrag. Southampton-angriberen Graziano Pelle bragte italienerne foran med 1-0 efter 29 minutters spil. Men med 10 minutter tilbage af opgørt udlignede den indskiftede Tottenham-kant Andros Townsend for englænderne. 1-1 endte det.