Holdkammeraterne i Atlético Madrid var klar med store roser til Saúl Niguez, der scorede kampens eneste mål, da spanierne slog de tyske mestre 1-0 i det første semifinale-opgør i Champions League.

Atlético Madrid fik sig et glimrende udgangspunkt i semifinalen mod Bayern München, da holdet onsdag vandt 1-0 på hjemmebane i det første opgør. Målet var et flot solomål af Saúl Niguez efter 11 minutters spil.

»Han er en god fyr. Han er ung, men han beholder begge ben på jorden, og han spiller rigtig godt for tiden,« sagde venstrebacken Filipe Luis efter kampen ifølge BBC.

Brasilianeren var meget begejstret over målet, hvor Saúl Niguez afdriblede tre-fire mand, inden han udplacerede Manuel Neuer i Bayern Münchens mål.

»Han viste slet ingen frygt. Han tager mand-mod-mand duellen med alle. Det var et smukt, smukt mål. Det var et af de bedste i Champions League i denne sæson,« sagde Filipe Luis.

Også Antoine Griezmann hyldede matchvinderen.

»Saúl scorede et supermål. Vi er meget glade for denne sejr. I anden halvleg så vi, at Bayern er et godt hold, men vi forsvarede os godt. Defensiven er vores styrke, og vores spil er nu en gang vores spil,« sagde franskmanden.