Det blev til dansk spilletid, da Bayern München åbnede sæsonen som forventet og på hjemmebane slog Wolfsburg 2-1.

Pierre-Emile Højbjerg fik godt nok kun få minutter i overtiden af kampen, da han kom ind som indskifter for Gianluca Gaudino, men den danske landsholdsspiller kan tage med, at Pep Guardiola også i denne sæson har tillid til ham og gerne benytter sin danske teenager, selv om kampene på ingen måde er afgjort.

Nicklas Bendtner sad helt uden for, da han kort før kampen blev siet fra truppen og måtte se sit nye hold lide nederlag i sæson-premieren fra tribunen.

At udeholdet ikke fik noget med hjem fra Allianz-Arena, kan man takke belgiske Junior Malanga for. Indskifteren fik med 10 minutter igen en gigantisk mulighed for at sætte 2-2-målet ind, men han brændte på utrolig vis. Malanga havde ellers passeret Manuel Neuer i målet, men på risposten, kun en meters penge fra målstregen, formåede han at skyde bolden forbi kassen.

Inden da havde Bayern München ellers vist vanlig klasse, og specielt en storspillende Arjen Robben, der lagde op til et mål og selv scoret et, var afgørende, og det lignede længe en sikker sejr til hjemmeholdet med 2-0-føringen.

Men et drømmetræf af Ivica Olic bragte spændingen tilbage i opgøret, og Junior Malanga kunne altså have ødelagt hele festen for Pep Guardiolas mandskab.

Det skete dog ikke, og dermed har de forsvarende mestre fået en godkendt start på sæsonen, mens Wolfsburg trods alt kan tage en god præstation med hjem i bagagen.