Southampton. Målmand Kasper Schmeichel og Leicesters trængsler i Premier League fortsatte søndag med endnu et nederlag.

På udebane måtte det regerende mesterhold se sig besejret med 0-3 af Southampton.

Schmeichels kollega fra det danske landshold Pierre-Emile Højbjerg var med i de første 70 minutter for værterne, der hurtigt tiltvang sig et overtag hjemme på St. Marys Stadium.

Schmeichel havde allerede reddet Leicester en enkelt gang, da gæsterne kom bagud midtvejs i første halvleg.

Southampton brød igennem på højrekanten, og en aflevering skråt bagud endte hos James Ward-Prowse, der med en skruet firsttimer lagde bolden ind ude ved stolpen. Schmeichel kunne ikke nå ud til bolden.

1-0 blev til 2-0 ti minutter før pausen, da Pierre-Emile Højbjerg fik tilkendt et frispark efter en nærkamp med gæsternes Nampalys Mendy.

På det efterfølgende frispark svigtede markeringen i Leicesters forsvar, og bolden blev headet hen til Jay Rodriguez, der sparkede bolden i mål.

Fem minutter før tid hang den store, tunge Leicester forsvarer Wes Morgan efter i en løbeduel og begik et klodset straffespark.

Det udnyttede Dusan Tadic sikkert, så Leicester blev sendt hjem med et 0-3-nederlag.

Southampton er placeret midt i Premier League-tabellen med 27 point. Leicester er tæt på nedrykningsstregen med 21 point.