Højbjerg med oplæg i ny Bayern-sejr

Den tyske gigant fra Bayern München vandt igen, igen lørdag og buldrer dermed videre mod endnu et tysk mesterskab. Det var Hamburger SV, der var dagens offer, da de blev sendt hjem med et 1-3-nederlag. Danske Pierre Emile Højbjerg stod for en målgivende aflevering, da han igen fik gjort positiv opmærksom på sig selv.

Mario Götze og Mario Mandzukic scorede for hjemmeholdet, mens Lasogga pyntede på resultatet kort før tid, inden det danske supertalent lagde op til Xherdan Shaqiris mål i overtiden.

Med sejren er de forsvarende mestre nu oppe på hele suveræne otte sejre i træk i den tyske Bundesliga. Samtidig tabte rivalerne fra Borussia Dortmund et vigtigt skridt i topkampen, da de kun fik 2-2 på udebane mod Jannick Vestergaard og Hoffenheim.

Hjemmeholdet kom hurtigt foran 2-0, før Jannick Vestergaard og Hoffenheims målmand var i gavehumør og nærmest forærede Dortmund et mål. Trods hjælpen fra modstanderne kunne Dortmund altså ikke vinde, og dermed må de nok erkende, at det bliver mere en almindelig svært at indhente mestrene. Bayern har her næsten halvvejs igennem sæsonen et forspring på hele 12 point til Dortmund, som indtager en skuffende fjerdeplads.

Læs også: