Pierre-Emile Højbjerg greb så langt fra chancen og leverede en skidt indsats, da han lørdag fik chancen fra start hos Bayern München.

Til lørdagens Bundesliga-kamp mod Hamburger SV havde træneren for de tyske mestre, Pep Guardiola, valgt at spare flere normale startere efter midtugens Champions League-kamp. Det betød, at Pierre-Emile Højbjerg startede inde for første gang i Bundesligaen denne sæson.

Og det kunne ses, at der var mange reserver i spil i en gennemført dårlig første halvleg fra begge holds side, der endte uden scoringer.

Særligt Bayern München så ud til at mangle fart og initiativ. Og det var specielt ikke noget kampens danske islæt bød ind med i en kamp, han nok ikke vil tænke tilbage på med glæde. Anden halvleg var heller ikke mange minutter gammel, inden han blev flået ud af Pep Guardiola, der erstattede ham med sommerens nyindkøb Xabi Alonso.

Det fik sat lidt mere tempo over kampen, uden det blev en decideret underholdende affære, der også sluttede 0-0. Pierre-Emile Højbjerg var dog ikke færdig med at gøre sig bemærket i kampen, selvom han blev udskiftet. I dommerens overtid fik han et mærkværdigt gult kort for tilsyneladende at forlade bænken for at hente bolden.

Hamburger SV er med resultatet stadig uden sejr i indeværende sæson, hvor de hænger voldsomt fast i bunden.

Det blev også til spilletid for Leon Andreassen, da hans klub Hannover tabte 2-0 ude mod oprykkerne fra Paderborn. Den danske midtbaneslider måtte dog starte kampen på bænken, inden han blev skiftet ind og fik den sidste halve time af opgøret.

Spilletid blev det også til for Jannik Vestergaard, der fik de sidste minutter, da Hoffenheim slog kriseramte Stuttgart med 2-0. Nede i den tunge ende af tabellen sammen med Stuttgart ligger også Schalke 04, der på trods af to udvisninger reddede 2-2 hjem mod Frankfurt.

I lørdagens sidste Bundesliga-kamp vandt Augsburg 4-2 hjemme mod Werder Bremen.