KØB PLUS!

Hodgson: England skal spille som England

Til trods for Englands skuffende præstationer ved de seneste store slutrunder afviser landstræner Roy Hodgson, at et stilskifte er nødvendigt.

England har altid været kendt som en fodboldnation med vægt på hårdtarbejdene og kraftfulde spillere, der formår at spille i et enormt højt tempo og angribe modstanderne med hurtige og eksplosive angreb.

Men ved holdets seneste slutrunden har den engelske taktik ikke ført til andet end skuffelse på skuffelse, men det får ikke Roy Hodgson til at ændre principperne, så man skal ikke forvente engelsk samba-bold eller tiki-taka i fremtiden.

- Jeg vil ikke have, at vi skal efterligne nogen, nej. England skal være England, siger Hodgson til Press Association og tilføjer:

- Vi må bibeholde den grad af pragmatisme, der altid har eksisteret i engelsk fodbold.

- Men også vores kampånd, skal vi bevare. De kvaliteter må vi ikke give køb på bare for at kunne gå fra banen og sige, at man havde flere skud på mål end modstanderen, siger Hodgson med en slet skjult reference til Spaniens måde at spille fodbold på.

Hogson giver i samme interview udtryk for, at fremtiden for det engelske landshold ser lys, og fremhæver spillere som Alex Oxlade-Chamberlain, Danny Welbeck og Jack Wilshere som fremtidens mænd.

tipsbladet.dk

Læs også: