KØB PLUS!

Hjulmand: Værste jeg har oplevet

Kampen mod Juventus var som at blive kørt over af en damptrommel, mener FCN-træneren.

Kasper Hjulmand var klar i mælet, da han efter nederlaget til Juventus skulle sætte ord på oplevelsen i Italien over for 3+.

0-4-nederlaget var nemlig af så negativ en karakter, at han ikke ikke har prøvet noget så slemt  

- Det her er klart det værste, jeg har prøvet i min trænerkarriere. Uanset hvad vi gjorde, så havde jeg en følelse af afmagt. De tre indskiftere gjorde egentlig en forskel, men det er klart, at det ikke er en god følelse, at vi står og bliver kørt over af en damptrommel, sagde Kasper Hjulmand.

Han vil gerne hjem til Farum og lige gense, hvad hans spillere gjorde forkert, inden han fælder sin dom over de danske aktører, men Hjulmand kunne dog alligevel godt sætte få ord på nogle af årsagerne til nederlaget.

- Vi formår ikke at iscenesætte et angreb. De vinder duellerne, og vi kan ikke stå imod. Jeg føler, vi spiller under standard, men vi må bare sige, at vi møder et klassemandskab, fortsatte Hjulmand.

Halvvejs i kampen førte hjemmeholdet 3-0, så i anden halvleg handlede det udelukkende om at sætte en prop i, og det lykkedes med kun et mål imod sig. 

- Min fornemmelse er, at vi overlevede anden halvleg. Det er det tætteste, vi kan komme på noget positivt i aften, lyder den foreløbige dom fra FCN-træneren.