KØB PLUS!

Hjulmand: Shakhtar er uden moral

FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand, kaldte Shakhtar Donetsk et hold med flere folk uden moral.

Shakhtar Donetsk vandt 5-2 ude over FC Nordsjælland, og dermed gik ukrainerne videre i Champions League, mens FCN er færdige i årets turnering.

Men måden det skete på, huede bestemt ikke træner Kasper Hjulmand, for ved ukrainernes mål til 1-1 brød Luiz Adriano fair play-kodekset ved at score, efter at dommeren havde ladet bolden falde, og FCN-forsvaret troede, at de skulle have bolden sparket ned til sig.

- Jeg ved ikke, om Shakhtar er tyveknægte, men nogle af Shakhtars spillere, ledere og trænere er uden moral, sagde Kasper Hjulmand efter kampen til TV3+.

- Det smager rigtig, rigtig skidt i forhold til alt muligt om fair play og respekt, som vi får tudet ørerne fulde af, tilføjede for FCN-træneren.

- For det første laver Adriano det mål, og for det andet håner han alt omkring sig, assistent-træneren giver ham tommelfingeren, og der er ingen, der siger, at vi har begået en fejl, sagde Kasper Hjulmand.

Da FCN skulle give bolden op, begyndte Nicolai Stokholm at drible op mod det ukrainske mål.

- [Darijo] Srna så ud som om, at han ville lade ham score, og andre var med på den. Flere spillere kiggede ud på bænken, men ingen vidste, hvad der skulle ske. Så tror jeg, at det var Fernandinho stoppede Stokholm. Der var ingen styring, sagde Kasper Hjulmand, som ikke er i tvivl om, hvad han ville have gjort i den modsatte situation.

- Jeg kan 100 procent sikkert sige, at jeg ville have ladet modstanderne score, sagde Kasper Hjulmand.

Men når man ser bort fra skandalen, så endte FCN trods alt med at tabe med de klare cifre 2-5.

- Vi taber trods alt kampen på eget manglende forsvarsspil. I starten af anden halvleg mærker jeg, at spillerne har svært ved at få drejet tankerne spillet over i konstruktiv retning - både på grund af Adrianos mål og 2-2 målet, sagde Kasper Hjulmand med henvisning til, at Willian udlignede til netop 2-2 lige inden pausen.

Hvad der skal ske videre i sagen, ved FCNs cheftræner ikke.

- Det bliver en sag mellem UEFA (det europæiske fodboldforbund, red.) og Shakhtar.

KLIK HER FOR AT SE ADRIANOS SVINESTREG