KØB PLUS!

Hjulmand raser: UEFA-censur mod os

FCN-træner Kasper Hjulmand leverede en bredside mod det europæiske fodboldforbund (UEFA) inden Champions League-kampen mod Chelsea.

Temaet på det afsluttende pressemøde før onsdagens kamp mellem Chelsea og FC Nordsjælland handlede ikke om opgøret på Stamford Bridge.

Igen var det skurken fra 5-2 nederlaget til Shakhtar Donetsk i Parken - brasilianske Luiz Adriano - i fokus.

- For mig handler det ikke om, hvilken straf han fik. Giver det overhovedet mening at straffe en mand for noget, der ikke er regler for, spørger FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand.

FCN-træneren henviser til målet, som Shakhtar scorede til 1-1, hvor Luiz Adriano løb ned og scorede, selvom alle forventede, at de danske mestre skulle have bolden tilbage, efter at dommeren havde ladet bolde falde. Dermed brød brasilianeren de uskrevne regler om fair play.

- Det handler om UEFA's håndtering af det her. Alle citater omkring Adrianos mål og selve målet blev aldrig lagt på UEFA's hjemmeside, og når det handler om brud på fodboldens værdier, så skal UEFA træde i karakter. Ellers er alle deres fairplay kampagne bare søde ord uden værdi, sagde en vred Kasper Hjulmand.

Læs også: