En flot frisparkskasse, en sejr - og en skade. Rustjebaneturen fortsætter for Thomas Delaney i det tyske.

Efter en rædselsstart på sin Bundesliga-karriere fik Thomas Delaney og Werder Bremen oprejsning med en 2-0-sejr ude mod Mainz.

Desværre måtte danskeren også udgå med en skade 10 minutter inde i anden halvleg.

Delaney viste ellers nye sider af sit talent, da han i første halvlegs 23. minut sparkede sin første Bundesliga-scoring ind for Werder Bremen til 2-0.

Midtbanekrigeren drejede smukt bolden op i det korte hjørne med et venstrebensspark fra kanten af feltets højreside. Danske Jonas Lössl i Mainz-buret var chanceløs.

Delaney har før vist prøver på sin fine sparketeknik. Blandt andet med drømme-langskuddet mod Club Brügge for FCK i efterårets Champions League.

Men en så smuk frisparkskasse mindes denne signatur ikke at have set fra den tidligere FCK-anfører.

Desværre kom der alvorligt grus i Delaneys maskineri, da han kort inde i anden halvleg måtte lade sig skifte ud af kampen. Werder Bremens Twitter-profil skriver, at han fik en flænge i ansigtet.

Delaney blev efterfølgende båret ud af banen. Det vides dog endnu ikke, hvor alvorligt det står til med den danske landsholdsspiller.

Delaney har haft en hård start siden sit skifte i vinterpausen fra FC København. Personligt har han leveret gode indsatser, og er startet inde i alle forårssæsonens kampe, men tre nederlaget i streg op til dagens Mainz-kamp har skabt bekymring i Bremen og omegn.

Dagens sejr giver derfor tre yderst tiltrængte point i bundstriden, hvor Werder Bremen efter dagens vigtige sejr er placeret som nummer 15 - lige over stregen. Hamburg SV, som er placeret under Werder, spiller først senere lørdag.