Gonzalo Higuain scorede begge mål, da førerholdet Juventus vandt og øgede i forhold nummer to, Roma.

Torino. Intet synes at kunne stoppe Juventus' march mod det sjette italienske mesterskab på stribe.

Lørdag vandt storklubben fra Torino med 2-0 på udebane over Pescara og fulgte på fin vis op på tirsdagens 3-0-sejr over Barcelona i den første af to Champions League-kvartfinaler.

Dermed er Juventus på 80 point for 32 kampe, hvilket er otte flere end Roma på andenpladsen med seks spillerunder tilbage.

Forfølgeren fra Roma smed nemlig dyrebare point ved blot at spille 1-1 hjemme mod Atalanta.

Juventus sikrede sin sejr på to mål i første halvleg af den argentinske stjerneangriber Gonzalo Higuain.

I begge tilfælde stod han placeret på rette sted omkring det lille målmandsfelt, hvorfra han kunne bugsere bolden over stregen.

Henholdsvis Juan Cuadrado og Mario Mandzukic servicerede med oplæg midtvejs og sidst i første halvleg.

I Rom kom hjemmeholdet Roma bagud midtvejs i første halvleg ved Jasmin Kurtic, mens Edin Dzeko udlignede for Roma kort efter pausen.

I lørdagens sene kamp vandt Napoli med 3-0 hjemme over Udinese efter tre scoringer i anden halvleg. Napoli indtager tredjepladsen ti point efter Juventus.

Tidligere lørdag spillede Inter og Milan 2-2 i Milano efter to sene Milan-scoringer.