KØB PLUS!

Her viser Casillas sit Mourinho-problem

Real Madrid-målmanden afviste at tage sit anførerbind på, da Cristiano Ronaldo først en time inde i opgøret tilbød ham det.

Længe har den spanske presse spekuleret i et spansk/portugisisk opgør i Real Madrids omklædningsrummet, og søndag aften brød den ud i lys lue på Bernabeu.

Træner José Mourinho havde til kampen mod Real Sociedad for anden kamp i træk foretrukket reservemålmanden Antonio Adán frem for den nykårede bedste keeper i verden, Iker Casillas.

- Jeg fortalte Adán, at hvis han hørte piften, så var de rettet mod mig og ikke ham, sagde José Mourinho på pressemødet efter kampen ifølge spanske medier.

Hvis man var i tvivl om, hvorvidt der var lyde fra det krævende hjemmepublikum, skal man bare gense kampens femte minut. 

Her begik Antonio Adán straffespark og blev vist ud, så José Mourinho nødtvungent måtte sætte Casillas ind på banen, en af Real Madrids egne spillere - en ægte 'Madrista'.

Indskiftningen af Casillas udløste store klapsalver fra fansene, men i Mourinhos øjne er det spanske fokus på at få Casillas tilbage mellem stængerne lige så meget en disrespekt af en anden 'Madrista' - Antonio Adán.
  
- Min personlige holdning er, at der er mangel af respekt for Adán. En fyr, der gennem 16 år har repræsenteret Real Madrid. Han blev født i Madrid og fortjener ikke det her. Adán fortjener at være lykkelig, men jeg ved ikke, om det kommer til at ske i Spanien. Problemet er, at pressen angriber José Mourinho i mangel af respekt for Adán. 
   
Ofte er det sådan, at man som anfører får tilbudt anførerbindet ved en indskiftning, men i gårdagens kamp skulle der gå en hel time, før Cristiano Ronaldo med udstrakt hånd kom over til Casillas med det lille stykke stof.
 
Iker Casillas, der hidtil har holdt sig på diplomatiets smalle sti, afviste dog sin portugisiske medspiller og skubbede ham væk for at spille videre. Det er hidtil det eneste åbenlyse udtryk for utilfredshed fra den spanske landsholdskeeper.

På det tidspunkt havde spillerne altså været et kvarter i omklædningsrummet, hvor byttet sagtens kunne være sket væk fra offentligheden, så det er vel også en måde at vise sine følelser på for Casillas. 
 
Dermed er kontroversen mellem de portugisiske og spanske klaner i Real Madrid atter blusset op. 

Læs også: