Boxing Day denne sæson blev topholdenes dag, og i den sene kamp fulgte Arsenal de konkurrerende hold trop og slog Queens Park Rangers med 2-1 på hjemmebane.

På papiret var det før kampen den nemmeste start i et travlt juleprogram for Arsene Wengers mandskab, for Harry Redknapps hold er det suverænt dårligste udebanehold i Premier League og har tabt samtlige kampe.

Spillet forløb da også sådan, at Arsenal dominerede det meste og fortjent løb med alle pointene, men selv om Arsenal kom foran i første halvleg på et mål af en helt udækket Alexis Sanchez, fik Queens Park Rangers en god mulighed for at tage i hvert fald et point med hjem fra Emirates.

Kort inde i anden halvleg mistede angriberen Olivier Giroud nemlig besindelsen og nikkede Nedum Onuoha en skalle efter en situation, hvor franskmanden fik en bold fra QPR-målmanden Robert Green i hovedet. Onuoha havde før da givet Giroud et skub, og det fandt Arsenal-angriberen sig ikke i.

Trods en mand nede var det alligevel Arsenal, som kom på tavlen igen, og atter en gang var det kampens bedste spiller Alexis Sanchez, der tillod sig at brænde et straffespark i første halvleg, som var på spil. Chileneren tog sig en lang dribletur og spillede Tomáš Rosický fri til scoring.

QPR fik med 11 minutter igen pyntet på resultatet på en straffesparksscoring af Charlie Austin, og gæsterne lagde et godt pres i slutminutterne, men tilbage står, at Harry Redknapps tropper har det mere end bare almindeligt svært på udebane, og holdet tog fra besøget på Emirates med ingenting - nøjagtig som de foregående otte udekampe tidligere i sæsonen.

Arsenal bringer sig med sejren op på sjettepladsen i Premier League - 15 point efter topholdet Chelsea.