KØB PLUS!

Her kan du se PL i TV de næste tre år

SBS TV og 6’eren, der har rettighederne til den engelske Premier League, har netop forlænget aftalen med frem til 2016

Tv-kanalen 6'eren fortsætter med at vise danske seere kampe fra den engelske Premier League. SBS TV og 6’eren har nemlig forlænget aftalen med frem til 2016.

Der er tale om rettigheder, som man deler med MTG. TV3-kanalerne sidder på rettighederne til samtlige kampe og har således også førstevalg til de 100 kampe, som SBS TV nu har købt. Med andre ord kan de forskellige TV3-kanaler under Modern Times Group stadig vælge at vise samtlige 380 kampe i Premier League fra næste sommer.

SBS TV bryster sig dog nu af at have rettighederne til de tre største fodboldturneringer i England nemlig Premier League (frem til 2016), FA Cuppen (frem til 2018) og Liga Cuppen "Capital One Cup" (frem til 2017). Desuden har 6’eren også rettighederne til de årlige Community Shields-opgør mellem mestre og pokalvindere samt til en række af det engelske landsholds vigtige hjemmebanekampe.

- Vi har en stor passion for engelsk fodbold, og har dækket Premier League siden 2004. Derfor er vi også ekstremt glade for, at vi også fremover kan give vores mange, mange fodboldseere det, de elsker så meget. Og med de to Cup-turneringer og de engelske landskampe har vi en fantastisk og unik engelsk fodboldpakke. Med den nye aftale har vi sikret, at der hver uge vil være engelsk topfodbold på 6’eren, siger Sportschef Jes Holm Andersen, SBS TV.

Premier Leagues Adm. Direktør, Richard Scudamore siger:

- Vi er meget glade for at forlænge vores partnerskab med SBS TV for yderligere 3 år, og vi ser frem til at videreudvikle vores tætte samarbejde til fordel for alle fans af Premier League i Danmark

Den nye aftale giver efter indeværende sæson SBS TV rettighederne til alle lørdagskampe fra den engelske Premier League og en udvalgt kamp fra alle hverdagsrunder - cirka 100 Premier League-kampe i alt hvert år.

tipsbladet.dk

 

Afstemning