KØB PLUS!

Her er PLs tre varmeste transferemner

Transfervinduet åbnede ved midnat, og alt imens folk får øjne efter nattens strabadser, er spillerhandlerne i fuld gang.

I samme sekund rådhuspladsens ur udstødte det første velkendte ’dong’ og bragte os ind i det nye år, mens champagnepropper og raketter fløj rundt i et stort virvar, blev det samtidig begyndelsen på en hektisk måned for fodboldklubberne verden over.

Spillernes transfervindue åbnede, og for flere klubber betyder det, at en vanvittig spillerjagt skydes i gang.

Mens de fleste ligger og sover tømmermændene ud på sofaen nytårsdag, skal langt størstedelen af holdene i Premier League i aktion. Sporten.dk har kigget de engelske medier igennem og fundet frem til de tre varmeste emner på det engelske transfermarked.

Theo Walcott

Arsenals hurtigløber er i fin form, hvor han seneste nettede tre gange mod Newcastle. Men da englænderens kontrakt udløber til sommer, og flere kontraktforhandlinger er gået i hårknude, så skal Arsenals Manager, Arsène Wenger, nu konkurrere med andre klubber om Theo Walcotts underskrift.

- Mit ønske er, at han vil forlænge sin kontrakt. Jeg synes, at han hører til her. Forhåbentlig kan vi blive enige om det, siger Arsène Wenger ifølge engelske The Telegraph.

Største problem har været, at Theo Walcott har et brændende ønske om at være placeret på den midterste angrebsplads. Et ønske, som kun i de seneste kampe er blevet opfyldt.

- Jeg ved, at han elsker klubben, og at klubben elsker ham, og gensidig kærlighed er det sværeste at finde, siger Arsène Wenger i håbet om, at Theo Walcott vil blive.

Frank Lampard

Chelseas centrale midtbanegeneral har gennem et årti sprudlet hos London-klubben. Selvom han har fundet sin anden eller måske endda tredje ungdom, så har Chelsea meddelt, at de ikke ønsker at forlænge den 34-årige englænders kontrakt, som udløber til sommer.

- Det er klubbens beslutning om at lade ham gå. Det har intet at gøre med Rafa Benitez (Chelseas manager, red.), og min mening er, at det er en forkert beslutning, siger den tidligere Chelsea manager Ray Wilkins ifølge Daily Mail.

Desuden mener han, at der er flere gode år i Frank Lampard, som Manchester United burde kaste en kontrakt efter.

- Han er på toppen to eller tre sæsoner mere. Han vil ikke spille 90 minutter hver weekend, men hvis han starter 20 kampe for Manchester United, så vil han score omkring syv mål, siger Ray Wilkins.

Demba Ba

Newcastle har et sandt angrebs-es i form af senegaleseren Demba Ba. Desværre for klubben har han en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan skifte til hvilken som helst anden klub, såfremt de smider cirka 70 millioner kroner på bordet.

- Kontrakten er, hvad den er, og det er vi alle klar over. For mig som manager er jeg nødt til at løse det hurtigst muligt. Det er den bedste situation for både vores fans og for klubben, siger Newcastles manager, Alan Pardew, ifølge The Independent.

Senest har Chelsea forsøgt at tilknytte angriberen, men Demba Bas mellemmænd og agent er for grådige i deres henseende at skaffe sig selv lidt ekstra håndøre, og det har gjort, at handlen er blev trukket i langdrag, mener Alan Pardew.

- I en form for respekt er jeg ked af det på vegne af Demba, fordi folkene, som burde repræsentere ham, i virkeligheden ikke repræsenterer ham.

Læs også: