KØB PLUS!

Her er Laudrups biler

Den danske succes-manager afslører overfor fans, hvad der står i garagen

Michael Laudrup har aldrig lagt skjul på, at han godt kan lide de firehjulede væsener, vi for en nemheds skyld kalder biler.

Da den danske fodbold-legende som forvokset teenager kom til Lazio i Rom, var den foretrukne lekture og tidsfordriv at nærstudere bilmagasiner. Som årene er gået, har Michael Laudrup været rundt i lidt af hvert i bilernes vide verden og med sin nyfundne base i Wales, kommer Swanseas manager ikke til at tage cykel eller bus af bitter nød.

For nylig stillede Laudrup sig til rådighed for Planet Swans, hvor Swanseas supportere kunne spørge nogenlunde frit fra leveren.

En af de retfærdigt nysgerrige Swansea-tilhængere ville derfor gerne vide, hvad Laudrup havde stående i garagen. Og den 48-årige dansker svarede beredvilligt.

- Volkswagen Golf, Porsche, Nissan Infiniti og Mini Cooper.

På sporten.dk er vi ikke helt klar over, om Laudrup har valgt sin Nissan Infiniti i sportsvogns- eller firehjulstrækkerversionen. Et bud kunne være, at det er konebilen for fru Siw, der i givet fald får god plads til at fragte indkøb hjem i.

Selv om valget og antallet af biler ville tvinge en afgiftsplaget dansker til at gribe dybt i lommen, regnes Laudrups bilpark faktisk for meget ydmyg og beskeden i det britiske. 

Sikkert er det, at Michael Laudrups bilpark ikke kan hamle op med mange af spillernes foretrukne. Det er en kendt sag, at Nicklas Bendtner var den glad ejer af en Aston Martin indtil han "aflivede" den effektivt, da han forulykkede med 160 km/t mod et træ for godt tre år siden.

En hurtig søgning på tidligere og nuværende profiler fra den bedste engelske række dokumenterer, at der sælges drømmebiler til det segment.

Således kørte Cristiano Ronaldo i en Ferrari 599 GTB, mens han spillede i United.

Hans engelske holdkammerat Wayne Rooney valgte en bil med britiske aner i sin Aston Martin Vanquish, og det samme gjorde Chelseas forsvarsjern John Terry med sin Bentley Continental GT.