KØB PLUS!

Her er favoritterne til at afløse Di Matteo

En række store trænernavne er på Chelsea-ejer Roman Abramovic' ønskeliste efter Roberto Di Matteo er blevet fyret. Læs her hvilke.

Knap er Di Matteo fyret, før spekulationerne er startet om, hvem der skal tage over for den arme italiener. Og det er ikke hvem som helst, der er ved at blive kørt i stilling. Sporten.dk har samlet favoritfeltet til trænerposten i Chelsea.

Rafael Benitez
Spanieren har tidligere opnået stor succes med Valencia og Liverpool, men faldt i anseelse, da han tog over for Mourinho i Inter og ikke formåede at emulere den karismatiske portugisers fantastiske resultater. Benitez har været uden job siden 2010, men han kender Premier League godt og nyder en misundelsesværdig taktisk snilde. Abramovic' bekymring må dog være, at 'Rafas' defensive tilgang til spillet minder for meget om Di Matteos.

Pep Guardiola
Mønstertræneren og Abramovic' våde drøm. I sin korte trænerkarriere har han kun stået i spidsen for ét hold - Barcelona. Det gjorde han til gengæld så godt, at han regnes for en af vor tids store taktikere og mandskabsbehandlere - det til trods for en smule hvisken i krogene om forskelsbehandling og kølig afstand til spillerne. Han bliver svær at overtale, men ville være en garant for den sprudlende fodbold, som Abramovic har fyret læssevis af trænere i jagten på.

Avram Grant
I en af de mere spøjse episoder var da Avram Grant blev udpeget til at afløse Mourinho i Chelsea. Grant, personlig ven af Abramovic og et ubeskrevet blad, som ikke engang havde det fornødne trænercertifikat, endte med at gøre det glimrende ved roret for de blå. Men finalepladser i Champions League og Carling Cup'en og en andenplads i Ligaen var ikke nok til at beholde jobbet. Nu har Abramovic tilsyneladende sin kammerat i kikkerten endnu engang, og israeleren ser faktisk ud til at være det mest sandsynlige valg af de tre kandidater. Noget han led under i sin første tørn som Chelsea-træner.

Disse tre trænere fylder mest i mediernes spekulationer, men mon ikke der i den nærmeste fremtid vil blive kastet navne som Martinez, Van Gaal, Bielsa og Simeone hen over bordet?

Læs også: