Kent Nielsen

Svært at klandre træneren for, at spillerne ikke lukkede kampen med chancer til det. Lavede også de fornødne offensive indskiftninger.

7

Nicolai Larsen

Kunne ikke stille meget op ved APOELs scoring, og han leverede en solid præstation på målmandsposten med hurtige igangsætninger.

7

Patrick Kristensen

Suveræn i 1. halvleg, hvor han hele tiden skabte overtal på kanten. Lagde også perfekt assist til Thomsens 1-0 mål. 2. halvleg mere defensivt fokus.

7

Kenneth Emil Petersen

Lavede et mageløst returløb på en giftig APOEL-kontra i 1. halvleg. Dygtig til at placere sig og sad tæt på sine markeringer.

7

Rasmus Thelander

Overordnet godkendt indsats, men det trækker ned, at han blev tørret ved APOELs udligning. Som altid stærk i luftspillet, hvor han afværgede alt.

4

Jakob Blaabjerg

Noget af en kamp at spille for en 19-årig uprøvet back, men Blaabjerg løste pligterne modent, selv om der også var nogle boldtab indimellem.

4

Mathias Wichmann

Fik skabt nogle åbninger ved at trække indad i banen, hvor han var bedst i 1. halvleg. Men det var absolut ikke alt boldmæssigt, der lykkedes.

4

Kasper Risgård

Skarpe vendinger i opspillet, der fik skabt noget farlighed. Som vanligt stærk som boks-til-boks-spiller og en af AaBs bedste.

7

Rasmus Würtz

Opererede i en stor arbejdsradius med masser af power og dynamik. God til at afskærme forsvaret og fik spillet til at flyde med mange pasninger.

10

Nikolaj Thomsen

Indledte med et drømmehug til 1-0, og den unge spiller kunne være blevet Million Dollar Baby, hvis han havde været skarpere på store chancer.

7

Nicklas Helenius

Stærk i opspillet, hvor han var god at spille bolden af på. Men han kom aldrig frem til de farlige afslutninger, og målinstinktet var gemt væk.

7

Anders K. Jacobsen

Havde enkelte gode afslutninger med nogle gode skud men ikke den fornødne tyngde i angrebet, som AaB havde brug for på det her niveau.