KØB PLUS!

Hele verden hylder Zlatan-mål

Zlatan Ibrahimovic fortryller alle med sit vanvittige mål mod England onsdag aften

Ikke bare tilskuerne på Sveriges nye kæmpe-arena, men hele verden måbede, da Zlatan Ibrahimovic scorede målet til 4-2 mod England onsdag aften.

Et saksespark fra en utrolig skarp vinkel ufatteligt langt fra mål sejlede over Joe Hart og ind i nettet. En scoring der måske endda kandiderer til titlen som 'verdens bedste'.

Sikkert er det i hvert fald, at Zlatans scoring har fået fodboldspillere, trænere og kommentatorer verden over til at gå amok.

- Det må være sådan her, man siger 'hold kæft England' på svensk. Eller måske endda på 'Zlatansk', skriver The Guardians live-blogger på avisens hjemmeside, efter at have beskrevet målet indgående og med alskens rosende tillægsord.

Englands anfører Steven Gerrard fortsatte roserne på TV-stationen ITV.

- Zlatans præstation var i den grad i verdensklasse. Stor kredit til ham, han scorede et af de bedste mål, jeg nogensinde har set live. Det var hans aften, lød det fra Gerrard.

Zlatan scorede ligeledes Sveriges tre andre mål i 4-2 sejren.

Englands tidligere landstræner Graham Taylor gik også amok.

- Det mål var så godt, så det ikke handler om Joe Hart og de to forsvarere. Han havde ingen ret til at score derfra, han havde ingen ret til at tage det skud.

- Det her er et af de bedste mål, jeg nogensinde har set. Hvilket fantastisk mål, det har gjort denne kamp til en af dem, vi aldrig nogen sinde vil glemme, roser Taylor til BBC.

- Det her er et af de bedste mål, jeg nogensinde har set. Zlatan har lige scoret et mål, der trodser både fysikkens og troens love, twitter Henry Winter, fodboldkommentator på Daily Telegraph.

Michael Owen er fuld af kortfattet beundring:

- Det der var obskurt. Hvilket mål!, twitter han.

SE ZLATANS VILDE SCORING VED AT FØLGE LINKET HER.