KØB PLUS!

Hazard: Undskyld, bolddreng

Eden Hazard har ifølge sin manager Rafael Benitez undskyldt over for den walisiske bolddreng, som han sparkede til under onsdag aftens Capital One Cup-semifinale.

Swansea og Chelsea spillede i går semifinale om at komme i Capital One Cup-finalen mod upåagtede Bradford fra League 2. Den intense dyst endte 0-0, og derfor er Laudrup og de walisiske svaner videre til finalen. Det er dog ikke hverken Laudrup eller resultatet, der har været samtaleemnet efterfølgende.

Det er nemlig episoden, hvor Eden Hazard sparker til en af de walisiske bolddrenge, der har taget alle overskrifter. Chelsea-manager Rafael Benitez fortalte efter kampen, at tingene var faldet til ro igen.

SE BILLEDERNE: Her sparker Hazard bolddreng

- Eden Hazard har haft et møde med bolddrengen,
og de har begge undskyldt over for hinanden, sagde Chelsea-manager Rafael
Benitez til Sky Sports.

Selv siger Hazard ifølge The Sun:

- Drengen lagde hele sin krop ind over bolden, og jeg forsøgte at sparke til den. Jeg undskylder. Bolddrengen kom ind i omklædningsrummet bagefter, og vi havde en kort snak, hvor vi begge to undskyldte.

Benitez er ærgerlig over situationen, som han mener begge parter har en stor andel i. Han frygter nu at skulle undvære sin belgiske profil i en længere periode.

- Vi kan analysere episoden i den næste
halve time, men faktum er at begge handlede forkert. Drengen ved godt, han
trak tiden. Vi er skuffede over nu at skulle undvære Hazard, men sket er sket,
og begge fortryder episoden. Bolddrengen ville trække tiden, Hazard var
frustreret og ville bare have bolden. Han sparkede til den og fik den, forklarede Benitez.

tipsbladet.dk

  

Afstemning