KØB PLUS!

Harry Redknapp har fundet ny klub

Den tidligere Tottenham-manager overtager Premier Leagues bundprop, Queens Park Rangers.

Fredag fyrede storsatsende Queens Park Rangers Mark Hughes, efter at han og holdet kun havde formået at skrabe fire point sammen efter 12 runder i Premier League.

Men allerede lørdag kunne Sky Sports berette, at Queens Park Rangers har lavet en aftale med Harry Redknapp gældende for de næste to et halvt år.

- Jeg er glad for at være tilbage i manager-gamet i det varme sæde hos QPR. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Harry Redknapp ifølge Sky Sports.

Den 65-årige manager førte i sæson 2007/08 Portsmouth til en sejr i FA Cuppen. Sæsonen efter overtog han Tottenham, som han bragte op blandt toppen af Premier League. Bedst resultat kom i sæsonen 2009/10, hvor Tottenham kvalificerede sig til Champions League for første gang i klubbens historie.

Men nu gælder det altså Queens Park Rangers, der før sæsonen brugte cirka 200 millioner på spillerkøb.

- Da jeg snakkede med aktionærene, og de fortalte mig om deres planer, så vidste jeg, at det var for god en mulighed at takke nej til, siger Harry Redknapp.

Den tidligere Tottenham-, Portsmouth-, Southampton og West Ham-manager kigger i første omgang med fra tribunen, når Queens Park Rangers lørdag skal forsøge at drille Manchester United på Oldtrafford.

Kampen vises på Kanal 6 fra klokken 16.00.

Læs også: