KØB PLUS!

Håkansson: Fantastisk følelse

Stefan Håkansson fra Nordvest FC oplevede at score mod FCK. - En fantastisk følelse, sagde han efter kampen.

Var man tvivl om, hvor stort det var at spille i Parken for Nordvest FCs fyraftens-proffer, så kunne det ses på jublen efter scoringen. til 1-0 mod FCK.

Hele Nordvest-bænken lavede et commandoraid af en anden verden og spillerne på banen jublede, som havde de vundet DM-guld

- Det var en fantastisk følelse at score her i Parken. Vi ville gerne score her i Parken, og det lykkedes for os. Det er vi hamrende stolte af, sagde en glad målscorer, Stefan Håkansson, efter kampen, som FCK trods alt vandt 2-1.

- Det var den bedste træning, man kunne få. Kampen var afgjort på forhånd, men de kæmpede godt. Jeg tror, at der er et par af deres spillere, der i morgen er lidt trætte, sagde Morten Nordstrand.

Netop Morten Nordstrand fik for en sjælden gangs skyld chancen fra start, og i vanlig Nordstrand-stil afgjorde han kampen med scoringen til 2-1.

- Jeg mangler lidt for at være i topform, og jeg var meget træt til sidst. Men det var dejligt at starte inde, sagde Nordstrand.

FCK-træner Ståle Solbakken: - Vi sløser for meget i flere situationer, og vi burde have vundet noget større. Men der var engagement over hele linjen, og det er det vigtigste.

FCK skal i pokalfinalen 21 maj møde vinderen af AaB mod Brøndby, der spilles onsdag aften