KØB PLUS!

Håbet lever for dansk Bayern-favorit

Thomas Christiansen holder fortsat vejret i håbet på et opkald fra Bayern München eller Josep Guardiola.

Det er ikke mere end halvanden uge siden, en tyske lokalavis TZ så godt som lagde hovedet på bloggen. Dengang skrev München-avisen at byens storklub, Bayern, i samarbejde med Josep Guardiola har udset sig dansk-spanieren som kommende assistent på Allianz Arena. 

Christiansen, der i sin aktive fodboldkarriere spillede for klubber lige fra FC Barcelona til Herfølge, har dog stadig til gode at høre fra enten ledelsen i München eller Josep Guardiola, som han kender fra en fælles tid i Barcelona.  

 - Jeg har endnu ikke hørt fra Bayern München eller Josep Guardiola. Men jeg har ikke opgivet håbet. Slet ikke. Der er tid nok, siger Thomas Christiansen til sporten.dk i telefonen fra hjemmet i Spanien. 

Josep Guardiola tiltræder i München den 1. juli. Inden da skal han samle den stab, han vil arbejde med i sit første job siden den massive succes i FC Barcelona. I hvert fald som udgangspunkt. der er dog også mulighed for, at Thomas Christiansen kan blive tilknyttet på et senere tidspunkt.   

- Enten kommer opkaldet, eller også kommer det ikke. Der er jo også en mulighed for, at jeg ikke bliver kontaktet i første omgang, men derimod bliver tilknyttet senere, når Guardiola har fået overblik over sin stab, bedyrer Thomas Christiansen, der fortsat bejler til et af fodboldverdenens mest eftertragtede assistentjob.  

- Jeg må bare vente og se, slutter han.

Læs også: