KØB PLUS!

Guardiola: Vil helst til Arsenal

Den ledige top-træner vil ifølge net-mediet goal.com hellere til Arsenal end Manchester City og Chelsea.

Toptræneren Josep Guardiola til Arsenal?

Ja, det er en mulighed ifølge netmediet goal.com.

Guardiola holder som bekendt ferie for tiden, efter at han på fire år førte FC Barcelona til 14 trofæer - herunder to Champions League-titler.

Den slags giver mange interesserede klubber. I England er Chelsea ganske givet en af dem. 

De forsvarende Champions League-mestre fyrede for nylig Roberto di Matteo og erstattede ham med Rafael Benitez, men den kontrakt gælder kun sæsonen ud.

Manchester City kunne være en anden destination for Josep Guardiola, for de engelske mestre har tabt noget af pusten og er røget ud af Champions League, ligesom holdet senest tabte til Manchester United i Premier League.

Foreløbig sidder Roberto Mancini dog i manager-sædet hos Manchester City.

Men goal.com citerer en kilde tæt på Josep Guardiola for, at hvis det skal være England, så er Arsenal den foretrukne klub for katalaneren.

- Det er den klub, han foretrækker. Han vil ikke til Chelsea, for han mener ikke, klubben er stabil nok, siger kilden.

Han sigter på den måde formentlig til, at Chelsea-ejeren, Roman Abramovich, er en speciel mand, der fyrer managers for et godt ord, og det kan derfor være svært at skabe kontinuitet i arbejdet. Et lignende problem kan opstå i Manchester City med deres ejer, sheik Mansour bin Zayed Al Nahyan.

- Men det spiller også ind, at Josep Guardiola har et godt forhold til Arsène Wenger, siger kilden til goal.com

Arsène Wenger har været manager for Arsenal siden 1996, men franskmanden har kontraktudløb i sommeren 2014, og han har foreløbig ikke forlænget kontrakten.

Men Wengers fremtid er under alle omstændigheder usikker. Arsenal er ganske vist gået videre i Champions League, men London-klubben halter lidt i Premier League, og senest røg klubben ud af den lille pokal-turnering, Capital One Cup, efter nederlag til Bradford City fra den fjerdebedste række.

Af andre klubber, der sættes i forbindelse med Josep Guardiola, kan nævnes AC Milan, Inter og Bayern München.