KØB PLUS!

Guardiola afslører: Jeg vil til England

Den ombejlede spanske træner fortæller endelig selv om sine fremtidsplaner

Rygterne om Pep Guardiola vil ikke stoppe. I takt med at flere klubber inden længe står og mangler cheftrænere, så tager spekulationerne om den tidligere Barca-træner til.

Senest var Guardiola meldt på vej til Bayern München, men nu fortæller hovedpersonen for første gang selv om sine fremtidsplaner. De går mod Premier League.

- Som spiller kunne jeg ikke få opfyldt min drøm om at spille her. Men jeg håber, at jeg i fremtiden får udfordringen med at være træner eller manager her og mærke oplevelsen. Det er unikt at spille i ligaen. Støtten er fantastisk. Jeg vil gerne mærke supporterne, miljøet, medierne og stilen fra spillerne. Jeg er stadigvæk ung, kun 41 år, så jeg håber i fremtiden, at jeg kan vil være i stand til at træne her og nyde det, siger Guardiola.

Den spanske træner talte forud for det engelske fodboldforbunds 150 år jubilæum i London onsdag. Guardiola talte velvidende, at han er under stor mediebevågenhed, men alligevel valgte han at tale meget varmt om engelske fodbold, og tættere på en jobansøgning kommer man ikke.

- Jeg har altid fundet engelsk fodbold meget fascinerende på grund af miljøet, tilskuerne og fansene, siger Guardiola.

- I Italien vil det latinske folk støtte dig, når du spiller, og når du taber, så vil de slå dig ihjel. I England er jeg altid overrasket over, at folk altid støtter alting, og det er rart. Det er derfor, jeg, måske, håber at få udfordringen eller muligheden for at træne her, siger Pep Guardiola.

Både Chelsea, Manchester City og Manchester United skulle være interesseret i Pep Guardiola.

Læs også: