KØB PLUS!

Guardian: Okore er en skjult juvel

I deres status over Champions League fremhæver The Guardian FC Nordsjællands stærke midterforsvarer som en af rundens højdepunkter.

Jores Okore har fået meget ros for sin præstation mod Chelsea, da FC Nordsjælland fik stryg 0-4 i Parken i tirsdags. Og det gør han stadig.

Engelske The Guardian fremhæver Okore i deres opsummering af alt, hvad der var værd at lægge mærke til i denne runde i Champions League.

Under et punkt med overskriften 'Der er stadig ædelstene, som kan opdages' fremhæver det engelske site FCN-forsvareren.

- I denne trådte flere spillere fra af en relativ skyggetilværelse: Nordsjællands 20-årige midterforsvarer Jores Okore lavede sådan en superb præstation mod Chelsea, at han må være sikker på at komme til spille på det her niveau mange år fremover, spår The Guardian og nævner i samme åndre Bate Borisovs Dzyanis Palykov og Celtics Giorgios Samaras, som spillere, at storklubberne er parat til at snuppe inden længe. 

Så må man håbe for den unge midterforsvarer, at han kan holde niveauet i de næste CL-kampe, så han kan bruge FCNs deltagelse i det prestigefyldte selskab som affyringsrampe til en karriere i en større klub.

Læs også: