KØB PLUS!

Goodson: Orduspor vasker hænder

Clarence Goodson bliver i Brøndby. De blå-gules anfører har været i dialog med tyrkiske Orduspor, men det blev ikke til mere end forhandlinger - parterne var ganske enkelt for langt fra hinanden på flere punkter.

Derfor er den amerikanske forsvarsspiller også dybt forundret over at se tyrkisk presse tilskrive sammenbruddet i forhandlingerne religiøse årsager. At årsagen er Clarence Goodsons kone, der ikke ønsker at flytte til et muslimsk land.

- Intet kunne være længere fra sandheden. Vi er begge åbne mennesker og religion vil aldrig holde os fra at flytte til det ene eller andet land, siger Clarence Goodson til sporten.dk.

Han har tydeligvis noget på hjertet og vil redde trådene ud.

- Der sker det, at Orduspor henvender sig til Brøndby, og de to klubber bliver enige om, at jeg kan skifte, hvis jeg vil. Når en anden klub retter en så seriøs henvendelse til en, så må man også tage det alvorligt, og det mindste man kan gøre er at mødes med de interesserede for at høre, hvad de har på hjertet, siger han.

Clarence Goodson mødtes med Orduspors repræsentanter i Istanbul, men det blev ved snakken for tyrkerne skiftevist hævede og sænkede deres økonomiske tilbud og var noget ustabile i forhandlingerne.

- Det stor hurtigt klart for mig, at det ikke var det rigtige for mig rent sportsligt. De virkede heller ikke specielt interesserede i at vise mig byen eller deres fodboldmæssige faciliteter, men ville bare blive i Istanbul. Vi nåede aldrig til Ordu for at se på forholdene, hvilket var et absolut minimum for mig, hvis jeg skulle skifte dertil, siger han.

- Det kom derfor også bag på mig, at Orduspor pludselig meldte ud, at nu var alting på plads, fordi der stod vi i en situation, hvor vi nærmest ikke kunne komme længere fra hinanden, og hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg, der nogen dernede, der har travlt med at vaske hænder nu. Det letteste er at redde ansigt ved at skyde skylden på mig og tilskrive det religiøse årsager, hvilket er helt forkert.

Clarence Goodson afviser ligeledes spekulationer om at han selv skulle have bedt Brøndby om en transfer her i januar.

- Givet den situation Brøndby er i, så vil der med en vis sandsynlighed komme den slags forespørgsler fra andre klubber på forskellige spillere og nu ville tilfældet, at det blev mig denne gang. Jeg tog henvendelsen alvorlig, men det var langt fra det rigtige for mig, siger han.

- Jeg er 100 procent dedikeret til Brøndby, det er ikke sådan, at jeg aktivt søger et skifte. Vi har det godt i Danmark i den klub, jeg mener er Nordens største, det er også derfor, det er vigtigt for mig at få meldt det her ud, så ingen misforstår situationen.

Læs også: