Mario Gomez startede på bænken for Bayern München, men han scorede 14 sekunder efter at være kommet på banen.

Mario Gomez startede Bayern Münchens kamp mod Hannover 96 på bænken, men han kom på banen midtvejs i anden halvleg. Og hvilken entré!

14 sekunder efter lå bolden i nettet, og målscoreren var - naturligvis - Super-Mario.

Det var Toni Kroos, der fandt Mario Gomez, og selvom vinklen blev spids var han i stand til at passere Hannover-målmand, Ron-Robert Zieler.

Afgørende betydning kan man dog ikke sige, at målet fik, for på dette tidspunkt førte Bayern München allerede 4-0 mod Hannover 96, der så sent som torsdag havde spillet Europa League. Men det var faktisk nordtyskerne selv, der havde bedt om at spille kampen lørdag.

Javi Martinez havde åbnet scoringen efter fire minutter, og siden udbyggede Toni Kroos og Franck Ribéry føringen i første halvleg, mens forsvarsspilleren Dante scorede et af sine sjældne mål i anden halvleg.

Alt i alt kunne Bayern være godt tilfreds med udviklingen, for de to nærmeste rivaler, Schalke 04 og Eintracht Frankfurt spillede 1-1 takket være to tidlige mål.

Det udnyttede de regerende mestre, Borussia Dortmund, til at blive ny nummer to takket være en sejr på 2-1 over Bo Svensson og Mainz 05, der ellers hurtigt kom foran ved Marco Caligiuri. Marco Reus og Robert Lewandowski sørgede dog med mål i første halvleg for sejr til de gul-sorte.

Simon Kjær var med i hele kampen for VfL Wolfsburg, som hjemme spillede 1-1 mod Werder Bremen, mens lokalopgøret mellem Greuther Fürth og FC Nürnberg sluttede uden mål.