KØB PLUS!

Glad Carroll: Bedste følelse nogensinde

Den store Liverpool-helt er lykkelig for sejrsmålet, der sendte Liverpool i FA Cup-finalen, men han skulle have scoret tidligere.

Kritikken har væltet ned over Andy Carroll, siden han i sidste minut af transfervinduet i januar 2011 blev solgt for mere end 300 millioner kroner.

Den transfersum har englænderen været længe om at betale af på, men mod Everton steg han med tre minutter tilbage af kampen til vejrs og headede Liverpool til sejr på 2-1.

- Det er den bedste følelse nogensinde. Vi arbejdede hårdt og at score målet i slutningen af kampen var fantastisk, sagde Andy Carroll efter kampen til ESPN.

Målet kom efter flere gode forsøg til den engelske targetman, men der skulle altså gå 87 minutter, før han endelig kunne score sejrsmålet. Selv erkender Carroll da også, at han skulle have ramt netmaskerne et godt stykke tid før.

- Jeg havde et par chancer og skulle nok have scoret tidligere. Men jeg blev ved med at kæmpe for det. Det var en god bold fra Craig [Bellamy], og jeg skulle bare score på den, hvilket jeg også gjorde. Det er en god følelse. Jeg har fået noget kritik, men jeg er bare blevet ved med at klø på, siger Carroll.

I morgen finder han og Liverpool-kammeraterne så ud af, hvem Carroll skal forsøge at score mod i finalen af FA Cuppen. Det bliver enten Tottenham eller Chelsea.

tipsbladet.dk

Læs også: