Manchester United udbyggede søndag eftermiddag sin føring i Premier League, da de med rekordmanden Ryan Giggs i front besejrede Everton på Old Trafford.

Manchester United fik revanche mod Everton søndag eftermiddag, da man hjemme vandt 2-0 på mål af Ryan Giggs og Robin van Persie. Anders Lindegaard var for anden kamp i træk slet ikke at finde i truppen.

Med sejren udbyggede Alex Fergusons mandskab sin føring til bysbørnene og rivalerne fra Manchester City til 12 point med samme antal spillerunder tilbage.

Kampen begyndte med en varsling til Everton om, at hjemmeholdet virkelig ønskede revanche fra 1-0-nederlaget tilbage i første spillerunde i august. Robin van Persie fik således revet sig fri og sendt et skud på den ene stolpe efter kun ti minutters spil.

Tre minutter senere kom så målet, der ikke kun bragte Manchester United foran men også cementerede en levende legendes gang på grønsværen. Med højrebenet fik 39-årige Ryan Giggs nemlig udplaceret sin tidligere holdkammerat Tim Howard, og dermed har waliseren med sin første sæsonscoring scoret i alle sæsoner siden 1992.

Det hele begyndte tilbage i august 1992, da den 18-årige Ryan Giggs scorede sit første mål i Premier League i 2-0 sejren over Nottingham Forest.

Kort før dommer Mark Halseys pausefløjt blev Robin van Persie sendt alene ned mod Evertons mål. Den chance udnyttede hollænderen ved at drible udenom Tim Howard og smide bolden i mål. Det var hollænderens 19. Premier League-scoring i denne sæson.

Manchester United havde flere chancer til reelt at lukke kampen før tid. Men en velspillende Tim Howard præsterede den ene pragtredning efter den anden, og mens David de Gea for anden kamp i træk holdt buret rent, blev det ved resultatet 2-0.

Med det nederlag forbliver Everton på sjettepladsen to point fra Arsenal pladsen over.

Allerede på onsdag skal Manchester United i aktion igen, når de tager et smut til Madrid, hvor holdets tidligere profil Cristiano Ronaldo og Real Madrid venter i  ottendedelsfinalerne i Champions League.

Tidligere søndag eftermiddag slog Aston Villa oprykkerne fra West Ham med 2-1, og dermed fik de tre vigtige point og rykkede over nedrykningsstregen. West Ham er placeret på rækkens 11.plads.