KØB PLUS!

Giggs hylder Tottenham-stjerne

Ryan Giggs er fuld af roser over for walisisk afløser.

Wales er ikke kendt for at producere verdensklasse-spillere, men lige når det drejer sig om én position, er der måske ikke noget bedre land i verden: Venstre kant. I de sidste 20 år har 39-årige Ryan Giggs taget Premier League med storm og er kåret til den bedste spiller i ligaens første 20 års levetid.

Måske kan en anden waliser så tage sig af de næste 20 år. I hvert fald er Tottenhams 23-årige Gareth Bale blandt Premier Leagues bedste spillere, og når Tottenham i dag møder Manchester United og Ryan Giggs, kan den unge waliser få en nøglerolle.

- Gareth er fantastisk. Han har så meget i sit spil, og gennem den seneste sæson har han udviklet sig meget. Han er ikke kun en winger, han kan spille mange positioner. Jeg har set ham spille i angrebet for Wales, jeg har set ham spille lige bag angriberne og på højrekanten. Han er en spændende spiller, og så har han en god attitude, siger Ryan Giggs til Sky Sports om sin yngre landsmand.

Men selv om Ryan Giggs beundrer Gareth Bale, så håber den gamle læremester, at Bale rammer en off-day, når han møder Manchester United.

- Han kan komme langt, og selv om jeg håber, han får en dårlig weekend, så håber jeg som waliser, at han når langt, siger Giggs.

Læs også: