Gerrard kritiserer: Forkert, Rodgers!

Steven Gerrard er lodret uenig med Liverpool i klubbens politik om at satse så kraftigt på unge spillere.

Steven Gerrard er Mr. Liverpool. Hele hans liv har han stået last og brast med Merseyside-klubben, og det er der formentlig ingen tvivl om, at han vil gøre i resten af sin karriere. Men lørdag formiddag har englænderen alligevel gjort noget, man ellers aldrig nogensinde ser fra hans side - han har kritiseret Liverpool offentligt.

Liverpool har under Brendan Rodgers indført en strategi, der går på mest af alt at satse på unge talenter. Det er også kommet til udtryk i transfervinduerne, hvor klubben har hentet spillere som Daniel Sturridge, Fabio Borini og Joe Allen, der alle er under 24 år.

Den taktik bryder Steven Gerrard sig ikke om. Han mener, at det er lige så vigtigt for Liverpool, at klubben får tilført noget rutine, som det er at fremtidssikre.

- Jeg er uenig i den politik. Det må jeg indrømme. Jeg har set mange, som er skiftet klub i en alder af 28, 29 eller sågar ældre og har gjort det fantastisk. Jeg kan godt forstå, at klubben vil have unge, britiske talenter, men jeg er ikke enig i, at det kun er i den retning, vi skal gå, siger Steven Gerrard til The Guardian og fortsætter:

- Jeg mener, at unge spillere skal have folk med rutine at læne sig op ad, for på det her niveau er rutine en vigtig ting. Man kan tage Aston Villa som eksempel. Hovedparten af spillerne på holdet bliver fantastiske om nogle år, men efter min mening mangler holdet to eller tre rutinerede spillere til at guide dem. Det er vigtigt, at man formår at blande de to ting.

Den 32-årige stjerne, der søndag skal i aktion mod ærkerivalen Manchester United, bedyrer i samme interview, at han forventer at have tre eller fire gode år i sig endnu.

Tipsbladet

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

26/08
Privatøkonomi

Spar penge: Få styr på dit boliglån

16/07
Privatøkonomi

Scor en formue: En halv million mere i pension

10/09
Privatøkonomi

Få bankbogen til at svulme

22/08