KØB PLUS!

Galatasaray: Taler med Inter om Sneijder

Galatasaray bekræfter, at man forhandler med Inter om en overgang af Wesley Sneijder.

Wesley Sneijder forlader efter alt at dømme Inter i løbet af de kommende tre uger, men hvor hollænderen skal hen er endnu uvist. Helt sikkert er det dog, at stort set samtlige topklubber i Europa slikker sig om munden ved udsigten til at kunne skrive Sneijder på holdkortet.

Et af de mere overraskende bud på en kommende arbejdsgiver for Wesley Sneijder må siges at være den tyrkiske klub Galatasaray, men ikke desto mindre går tyrkerne hårdnakket efter at lokke midtbanespilleren til Istanbul.

- Jeg har netop spist middag med Inters præsident (Massimo Moratti, red.) i Italien, og her snakkede vi om, hvordan vi kan samarbejde med akademier. Emnet Wesley Sneijder var også oppe at vende. Jeg kan sige så meget, at vi gjorde positive fremskridt med henblik på at købe Sneijder, siger Galatasarays præsident, Unal Aysal, til GSTV og tilføjer:

- Jeg tror, at der kommer til at ske mere de kommende dage. Vi skal forhandle om vilkårene, og forhåbentlig får vi rabat på Sneijder. Hvis de accepterer vores bud, så kommer Sneijder til Galatasaray.

Klubber som Liverpool, Paris Saint Germain, Manchester United, Queens Park Rangers og Tottenham har også været sat i forbindelse med den utilpassede Inter-stjerne.

tipsbladet.dk

Læs også: