Fyring: Andreas Cornelius skal have ny chef

Malky MacKay er blevet fyret som manager i Cardiff City efter flere ugers uro mellem ham og klubejer Vincent Tan.

Det oplyser Cardiff City på deres hjemmeside, hvor de skriver:

- Bestyrelsen i Cardiff City har i dag valgt at afskedige Malky MacKay for sine forpligtelser. En ny manager vil blive udpeget inden for den nærmeste fremtid.

Dermed er manden, der hentede danske Andreas Cornelius til Cardiff City, fortid i den walisiske klub.

Det har længe været spekuleret i, hvor lang tid Malky MacKay kunne holde fast i sin position i klubben, og Cardiffs 0-3-nederlag til Southampton torsdag var altså dråben for bestyrelsen.

MacKay formåede ellers i sidste sæson at rykke Cardiff op i Premier League i suveræn stil, og klubben er også i den nuværende sæson placeret over stregen med 17 point.

Det har dog ikke været nok for blandt andet Cardiff Citys ejer, den malaysiske forretningsmand Vincent Tan.

Så sent som i sidste uge skulle han have sendt en mail til Malky MacKay om, at han selv skulle forlade posten som manager, ellers ville han blive fyret.

De to har blandt andet været oppe at toppes over, at Vincent Tan ville have indflydelse på det taktiske oplæg til kampene, og de har været uenige i forhold til transferpolitikken i klubben.

Cardiff satte i sommer klubrekord tre gange i forhold til spillerindkøb. Heriblandt Andreas Cornelius, der blev hentede for omkring 75 millioner kroner.    

Læs også: