Nicolai Jørgensen scorede til 1-1, da Feyenoord ude sejrede over Heerenveen i Æresdivisionen.

På blandt andet en scoring af Nicolai Jørgensen fortsatte Feyenoord søndag sin kurs mod det hollandske mesterskab.

Den danske målsluger udlignede og var dermed med til at vende 0-1 ved pausen til sejr 2-1 ude over Heerenveen.

Med sejren er Feyenoord på 69 point, hvilket er syv flere end den nærmeste forfølger, Ajax, som dog kan hale ind senere søndag eftermiddag i udekampen mod Excelsior.

Efter 0-1 ved pausen pressede Feyenoord fra begyndelsen af anden halvleg, hvilket gav afkast efter ti minutter med Jørgensens udligning.

En mislykket afslutning endte ved stolpen, hvor den danske angriber befandt sig og nemt kunne skubbe bolden over stregen til 1-1.

Dermed kom Jørgensen op på 19 ligatræffere i denne sæson, hvilket betyder at han fortsat fører topscorerlisten komfortabelt.

Nærmeste forfølger er Heerenveens Reza Ghoochannejhad, der i første halvleg af søndagens kamp kom på 15 mål med sin scoring på straffespark.

Det rakte ikke til point for hjemmeholdet, da Feyenoord blot brugte Jørgensens udligning som afsæt til også at score sejrsmålet.

Det sørgede Tonny Vilhena for med 20 minutter tilbage. Både ved stillingen 1-1 og 2-1 havde Jørgensen chancer til at score yderligere, men han formåede ikke at score sit andet mål.

Fem minutter før tid blev han i stedet skiftet ud.