Jores Okore fik samtlige 90 minutter på banen, da Aston Villa besejrede Bournemouth med 2-1 i fjerde runde af FA Cup'en.

Bournemouth har imponeret stort i Englands næstbedste række, The Championship, i denne sæson. Efter 27 runder indtager de førstepladsen og rækker derfor kraftigt ud efter oprykning til Premier League.

Søndag fik de så lov til at prøve kræfter med et hold fra den bedste række, da de gæstede Villa Park, hvor Aston Villa og Jores Okore ventede.

Og de fik vist, at de kunne være med i en første halvleg, der endte uden scoringer. Det blev der dog lavet om på i anden halvleg, da Aston Villa i momenter viste Premier League-klassen. Derfor kunne nyindkøbte Carles Gil bringe Villa foran kort inde i anden halvleg.

Senere i halvlegen var det så Andreas Weimann, der kunne bringe holdet foran med 2-0. Bournemouth nægtede dog at ligge sig ned, men det reducerende mål kom for sent, da Callum Wilson først scorede i dommerens overtid.

Aston Villa har haft en sløj sæson indtil videre og er derfor en del af nedrykningskampen i Premier League, og de vil håbe på at kunne bygge videre på sejren.

»Fansene har været igennem en hård periode ligesom spillerne. Sejren i dag vil i den grad hjælpe os,« sagde manager Paul Lambert efter kampen ifølge BBC.

Jores Okore fik samtlige 90 minutter på banen og krydrede sin indsats med et gult kort i løbet af anden halvleg.