Jubel blev vendt til chok på få øjeblikke, da Paris Saint-Germains uruguayanske angrebsstjerne Edinson Cavani fredag aften kom i centrum.

Ti minutter efter pausen gjorde angriberen det til 3-1 ude mod Lens. Kort tid efter fik han marchordre.

Det var Edinson Cavanis fejring af en straffesparksscoring, der udløste den bizarre udvisning. Med armene lod han som om, han skød med bue og pil hvilket åbenbart var for meget for kampens dommer Nicolas Rainville.

Han kvitterede med et gult for den noget utraditionelle jubelscene.

Det var Cavani ikke enig i, hvorfor han rimelig harmløst tog fat i Nicolas Rainville for at få en forklaring. Det tolkede den noget kortglade dommer tilsyneladende som et skub, hvorfor han konsekvent hev det røde kort op af lommen. Dermed var det farvel og tak til Edinson Cavani, der forvirret og fortvivlet måtte vandre den tunge tur ud af banen og til afkøling i badet. Til både han og medspillernes store frustration.

Heldigvis for pariserne fik udvisningen ikke konsekvenser. Paris SG - i øvrigt uden Zlatan Ibrahimovic - vandt kampen 3-1.

Se den vanvittige episode her. (eksternt link)