Forsvarsveteran stopper i FCM

Den 31-årige svensker Benjamin Kibebe og FC Midtjylland har ophævet kontrakten.

Midtstopperen Benjamin Kibebe blev sidste sommer hentet ind på en etårig kontrakt i FC Midtjylland, der gennem efterårssæsonen havde gentagne skadesproblemer i firebackkæden.

Kibebe, der tidligere har spillet i FC Nordsjælland, AIK og Aalesund, fik gennem efteråret sine egne skadesproblemer og var sidst på banen imod Brøndby IF i slutningen af oktober.

I dag, på den sidste dag i det danske transfervindue, valgte FC Midtjylland og Benjamin Kibebe i samråd så at ophæve de sidste seks måneder af kontrakten, så Kibebe nu er kontraktløs.

- Vi har ophævet kontrakten med Benjamin Kibebe. Det var vi enige om at gøre, siger FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

- Han fik en god start med flot spil, han var en af vores bedste imod vicemestrene FC København i første kamp og mod mestrene FC Nordsjælland i den anden kamp. Men desværre blev han skadet, og han kom ikke for alvor tilbage i efteråret. Der var ikke udsigt til spilletid i foråret, og han er for god og for professionel til samt har en alder, hvor han ikke skal sidde på bænken. Så vi blev enige om at ophæve kontrakten, siger Claus Steinlein.

- Vi var rigtig glade for ham, og han har nogle kvaliteter, der gør, at han ikke skal sidde på bænken, siger Steinlein.

Med ophævelsen af kontrakten har Benjamin Kibebe nu som kontraktløs frit slag til at finde en ny klub hvor det skal være i verden, hvilket svenskeren ikke ville have haft, hvis hans kontrakt eksempelvis var blevet ophævet i morgen, efter at det danske transfervindue var lukket.

tipsbladet.dk 

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08