Arsenal vandt udekampen mod West Ham med 5-1 og er nummer to i Premier League. Alexis Sánchez scorede tre mål.

London. En kæmpe forsvarsfejl af West Hams Angelo Ogbonna satte Arsenal i gang, da holdet lørdag vandt London-opgøret i Premier League med knusende 5-1 og sprang op på rækkens andenplads.

Den store fejl på West Hams nye hjemmebane, London Stadium, indtraf efter 24 minutter.

Den upressede Ogbonna spillede bolden ind på en Arsenal-spiller, hvorfra den røg frem til Alexis Sánchez. Angriberen løb mod mål og havde masser af tid og plads til at spille bolden på tværs til Mesut Özil, som nemt kunne trille den i et tomt mål.

I anden halvleg stod Alexis Sánchez selv for scoringerne til 2-0 og 3-0 i henholdsvis 72. og 80. minut, før store Andy Carroll reducerede til 1-3 efter en ripost.

Målet til 4-1 satte Alex Oxlade-Chamberlain ind på et flot langskud seks minutter før tid.

Blot to minutter senere afsluttede Alexis Sánchez iskoldt en friløber til sit tredje mål i kampen.

Forinden havde både West Ham og Arsenal haft muligheder for scoring.

Tidligere lørdag vandt Tottenham med 5-0 over Swansea, mens Chelsea sejrede i den svære topkamp på udebane mod Manchester City med 3-1.

Resultaterne betyder, at Arsenal hopper op på andenpladsen med 31 point for 14 kampe. Det er tre point færre end Chelsea og et point mere end City og Liverpool.

Liverpool har dog en kamp i baghånden og møder søndag Bournemouth på udebane.

West Ham har ikke vundet i fem ligakampe i træk og ligger blot et point over nedrykningsstregen.