KØB PLUS!

Forest vandt 4-2: Manageren fyret

Nottingham Forest fejrede 4-2 sejren over Leeds United med at fyre manager Sean O'Driscoll.

Nottingham Forest var bagud 0-1 i Championship-kampen mod Leeds United, men hjemmeholdet kom godt igen og endte med at vinde kampen 4-2.

Umiddelbart var manager Sean O'Driscoll godt tilfreds, men det var han nok ikke nogle timer senere, for der fik han en fyreseddel i hånden.

- I aften har klubben taget afsked med manager Sean O'Driscoll, skrev Nottingham Forest på sin hjemmeside søndag.

- Vi kan ikke tale højt nok om Seans menneskelige kvaliteter. Han kom til klubben på et meget vanskeligt tidspunkt, og han kan godt sige, at han er uheldig med at miste sit job efter en sejr, som betød, at vi nu kun er et point efter top seks, lyder det videre med henvisning til, at de klubber, som slutter nummer tre til seks, kommer i opryknings-slutspillet, mens nummer et og to rykker direkte op i Premier League.

- Vi mener, at vi har udviklet en god trup, men vi leder stadig efter stabilitet i præstationerne. Det understreges af, at vi ikke på noget tidspunkt har vundet mere end to kampe på stribe i årets Championship, lyder det i meddelelsen på hjemmesiden.

- Timingen ser måske lidt mærkelig ud i betragtning af, at vi lige har vundet over Leeds, men nogle gange må man lave langtidsplanlægning.

Det er ikke afklaret, hvem der skal tage over som manager i klubben, der i 1979 og 1980 vandt Europa Cup for Mesterhold - forløberen til Champions League.

- Vi leder efter en ambitiøs manager med erfaring fra Premier League. 

Læs også: