Tottenham er stadig eneste ubesejrede hold i Premier League.

Lørdag var det dog nær gået galt, da Christian Eriksen og holdkammeraterne besøgte West Bromwich Albion.

Trods stor overvægt i spil og chancer var gæsterne bagud 0-1 til få minutter før tid.

Den tidligere Tottenham-spiller Nacer Chadli havde bragt WBA foran med otte minutter tilbage af opgøret, men et minut før tid udlignede Dele Alli til slutresultatet 1-1.

Med det ene point ryger Tottenham ned på tredjepladsen i rækken med 18 point for otte kampe.

Arsenal vandt nemlig 3-2 over Swansea og har 19 point. Det samme har Manchester City, som brændte to straffespark i 1-1-kampen mod Everton.

Det havde i lange perioder karakter af power play, da Christian Eriksen og Tottenham var på besøg på The Hawthorns.

Manager Tony Pulis' kompakte og defensivt indstillede hjemmehold ville ikke meget frem ad banen.

Kort før pausefløjtet havde Tottenham haft 327 afleveringer, mens WBA kun havde præsteret 85.

Spørgsmålet blev derfor hurtigt, om gæsterne kunne finde huller i forsvarsværket og i den stærkt spillende målmand Ben Fosters parader.

Foster var på plads, da Tottenhams Dele Alli brændte to store chancer omkring den halve time.

Målmanden diskede også op med store redninger på skud fra Ben Davies og Christian Eriksen, lige som han reddede, da Dele Alli fik en friløber.

Først i første halvlegs overtid kom WBA selv til afslutning, da James McClean huggede på mål, og José Rondon var tæt på at prikke returen ind.

Leicester og Kasper Schmeichel kunne ikke gøre modstand mod et Chelsea-hold, der igen viser gode takter efter et mindre formdyk.

I anden halvleg kom WBA helt anderledes fra land og var tæt på hurtig føring efter et hjørnespark.

Tottenhams frustrationer blev kun større, da den vigtige forsvarsspiller Toby Alderweireld måtte udgå efter 60 minutter med en skade.

Kort efter misbrugte Moussa Sissoko en stor chance på oplæg fra Christian Eriksen.

Mod slutningen af kampen var nederlaget truende tæt på at blive en realitet efter Chadlis scoring, men Dele Alli fik endelig udbytte af en stor chance, da han blev dagens helt for gæsterne.

I overtiden var Christian Eriksen tæt på at blive matchvinder med et flot frispark, men igen var Ben Foster på plads.