For første gang i 4.515 dage lykkedes det for Andorras landshold at vinde en fodboldkamp, men modstanden var nu også ret begrænset. På den anden side stod San Marino, der ikke har vundet en kamp i 4.683 dage.

Sidste gang, Andorra smagte sejrens sødme, var i en VM-kvalifikationskamp mod Makedonien, som Andorra sendte hjem til Balkan med et nederlag på 0-1 i bagagen. Det var i 2004.

Et halvt år tidligere vandt San Marino for første og til dato eneste gang en landskamp, da de slog Liechtenstein på hjemmebane med de tilsvarende cifre.

Men onsdag aften lykkedes det altså for Andorra - der er på nummer 203 på verdensranglisten - atter at vinde en kamp trods udebane mod San Marino, der ligger en plads højere på samme rangliste.

Veteranen Ildefons Lima bragte gæsterne foran på straffespark i første halvleg, mens Cristian Martinez slog sejren fast i anden halvleg af venskabskampen.