KØB PLUS!

'Fischer var Ajax' farligste'

Det danske vidunderbarn roses endnu engang af medierne, selvom han og resten af Ajax-mandskabet tirsdag løb ind i en endefuld på Bernabéu.

Viktor Fischer er den nye danske fodboldkomet. Det kan der ikke længere herske tvivl om, efter han lørdag blev rost til skyerne af medierne verden over for sin fremragende præstation mod PSV Eindhoven.

Med succes følger forventninger, og derfor havde den 18-årige dansker noget at bevise, da Ajax tirsdag gæstede mægtige Real Madrid. Endnu en gang lykkedes det Fischer at imponere nogle af de medier, der traditionelt giver karakterer til spillerne. 
 
- Fischer var aldrig bange for at udfordre sin direkte modstander, og var Ajax' farligste angriber i første halvleg, skriver goal.com, der giver ham tre ud af fem stjerner.

Også på Uefa's hjemmeside, hvor deres eksperter i snit giver Fischer 5,7 på 10-skalaen, er der hæder at hente. Eksperternes karakter gør ham til den næstbedste Ajax-mand på aftenen, blot overgået af Boerrigter.

Selv var Fischer dog ikke udelukkende tilfreds med sin præstation.

- 1. halvleg var mindre acceptabel for holdet, men i anden halvleg får vi et bedre greb om kampen, og jeg ville gerne have sparket den i kassen, siger han.

De andre danskeres præstationer var ikke nævneværdige, og hverken goal.com eller uefa.com fremhæver nogle af de tre.

Læs også: