KØB PLUS!

Fischer før A-debut: Kæmpestort

Alt peger på, at Viktor Fischer onsdag aften får sin debut på det danske A-landshold. Selv forsøger han at neddrosle forventningerne

Den største dag i Viktor Fischers 18-årige liv nærmer sig med hastige skridt. For når landsholdet onsdag aften møder Tyrkiet i Istanbul, så bliver det med næsten 100 procents garanti også debut til den unge Ajax Amsterdam-komet

- Det er kæmpestort, ligesom det er for alle andre. Det er en af de drømme, man har stilet efter hele sit liv, siden man begyndte at spille fodbold, så selvfølgelig er det kæmpestort.

- Nu må vi se, jeg forventer ingen spilletid, må jeg lige sige, jeg er bare stolt over at være med omkring det, siger Fischer, der dog godt vil gå så langt og fortælle, at han da krydser fingre for debut.

- Jeg håber rigtig, rigtig meget på det. Selvfølgelig. Det ville jo være løgn at sige andet. Men drømme og forventninger er to vidt forskellige ting, og jeg vil da også ligge hele aftenen og morgene og håbe på det.

Kan du sove?

- Ja, det kan jeg sagtens. Jeg har vænnet mig til at spille på lidt højere niveau, men jeg forventer det absolut ikke. Jeg tror, det kommer engang i fremtiden, hvis det ikke kommer nu.