KØB PLUS!

Find 5 fejl: En weekend i dommernes tegn

Weekendens fodboldkampe gav anledning til masser af brok over mændene med fløjterne

Sporten.dk giver her et kort overblik over de fem - set med vores øjne - mest kontroversielle dommerkendelser de forgangne dage.

Catania - Juventus 0-1
Den Gamle Dame fik god hjælp af dommeren, der først undlod at fløjte på Juves offside-scoring, men senere uforståeligt annullerede Catanias udlignende mål, selvom det var klart onside.

- Det skete mod Parma, og det skete mod Inter og nu skete det igen. Skal vi bare læne os tilbage og acceptere det? Det var syv officials og alligevel var der ingen, der så noget? Linjedommeren havde dømt mål til Bergessio, men omstødte derefter dommen efter protester fra Juventus-bænken. De favoriserer de store klubber. Det er en skændsel at spillere ude på sidelinjen kan få lov at annullere mål, siger Catanias præsident Antonino Pulvirenti ifølge forzaitalianfootball.com.

FC Midtjylland - Brøndby 1-1
Dommer Kenn Hansen erkendte selv, at han overså et straffespark begået af Brøndbys Mike Jensen, men inden erkendelsen havde offeret, FCM's Mads Albæk, allerede været ude og lufte sin undren:

- Er du gal, der var straffe. Det kunne alle og enhver se. Jeg forstår det simpelthen ikke, at han (Kenn Hansen red.) ikke fløjtede der. Så ved jeg efterhånden ikke, hvad der skal til for at få et straffespark. Hvis det var sket midt på banen, så vil jeg vædde alt på, at jeg havde fået frispark, men han turde ikke dømme straffesparket, siger Mads Albæk til sporten.dk.

Everton - Liverpool 2-2
Brendan Rodgers om Luis Suarez' annullerede mål i overtiden:

- Jeg er så skuffet over, at målet blev annulleret. Det var en fantastisk kamp, og jeg synes, at vi gjorde det godt. Jeg er så skuffet over, at målet ikke blev givet, for det var en meget nem beslutning for dommeren, siger Liverpools manager Brendan Rodgers til BBC.

Arsenal - Queens Park Rangers 1-0
QPR-manageren lagde kun en lille smule bånd på sig selv efter at have mistet point på en sen offside-scoring af Arsenal:

- Dommeren har virkelig dræbt os, for Arteta var tydeligvis offside to gange. Dommeren har fundet på en eller anden ringe historie om, at Ryan Nelsen ikke var på banen. Det har kostet os point. Jeg aner ikke, hvad han taler om, for Ryan Nelsen var på intet tidspunkt uden for banen. Når dommeren ser den igen, vil han se, at han har lavet en kæmpe fejl, siger QPR's manager Mark Hughes til Sky Sports.

Chelsea - Manchester United 2-3
Torres blev tvivlsomt smidt ud af dommer Clattenburg, mens Hernandez' sejrsmål var offside, hvilket Alex Ferguson også selv erkendte.

- De afgørende beslutninger fra dommeren i dag, påvirkede nok kampens endelige resultat. Han udviste Fernando Torres, og det tredje mål er offside, og det har helt sikkert afgjort kampen til modstanderes fordel i dag, siger Chelsea-manager Roberto Di Matteo til Sky Sports.

Deltag i afstemningen herunder.

  

Afstemning